Nanokeratin

69372 |
Nanokeratin

Drømmer du om et langt, sundt, fyldig og kraftig hår?

Så kan vi garantere dig at denne behandling endelig har fundet vej til lige netop din salon. Vi kan med stolthed præsentere at Beauty Salon Gold Pantera er den første og eneste salon som tilbyder en sådan behandling i Danmark. Vi er derfor uddannet og er eksperter på dette område.Her er også mulighed for at tilkøbe produkterne til hjemme brug, så du holder behandlingen intakt.

Det siges at være botox for hår, for ved hjælp af mikroskopisk nanokeratin partikler, opbygges dit hår så det får sin naturlige glans, blødhed og ikke mindst bevægelighed.

Nanokeratinen  kan anvendes til alle hårtyper (blond/knækkede hår, naturlig, farve og afro hår). Det kan også anvendes af gravide, børn, kunder med sensativ hovedhund og psoriasis.

Men dette produkt kan vi gå ind og reparere og beskytte det farvede hår.

Til jer som plejer at arbejde med keratin, kan vi nu med stolthed fortælle at dette produkt ikke indeholder formaldehydi og aldehyde, som gør at keratinen ikke dufter så godt, den er nemlig nu, uden duft.

Behandlingen er meget koncentreret og har en varighed minimum 35 min til 5 timer og op, men du vil ikke undvære denne behandling, da dit hår aldrig har føltes så lækker før.

Behandlingen holder i 6 - 12 måneder

  

NANOKERATIN 

Nanokeratin er en revolutionerende behandling som faktisk genopbygger skadet hår. Dit hår som før så mat og skadet år kommer til at fremstå, galt, skinnende og sundt. Nanokeratin reparerer således skadet hår med nanokeratin partikler, som trænger dybt ind i hårets fibre og genopbygger hårets naturlige glans og blødhed. Nanokeratin behandlingen reparerer på denne måde det beskadigede hår i dybden, ved hjælp af de nanokeratinens mikroskopiske partikler, som trænger dybt og koncentreret ind i det skadede hårs fibre.

Grundet de mikroskopiske nano- partikler beskytter og behandler det beskadiget hår så intenst at behandlingen har fuld effekt over en længere periode, dette er en vigtig faktor i forhold til den almindelige keratin behandling som de fleste kender, fordi den almindelige keratin behandling kun arbejder på hårets overflade uden at trænge helt ind i håret.

Nanokeratin kan anvendes til alle hårtyper. Produktet er især effektivt i tykt hår, beskadiget hår og farvet hår. Men dette produkt kan vi gå ind og reparere og beskytte det farvede hår. Vi kan som noget helt specielt, efter en farvebehandling, lave en nanokeratin behandling som anbefales at skylles ud, og igen gå ind og lave en farve direkte efter behandlingen, det vil sige at vi nu kan tage en affarvning til et nyt niveau uden at du som kunde går hjem med et ødelagt hår.

For at fastholde blødheden, glansen og det naturlige bevægelige hår, anbefaler vi også at du fortsætter nanokeratin behandlingen hjemme. Behandlingen består af en helt speciel nanokeratin-shampoo som vasker håret grundigt, men skånsomt, herefter påføres nanokeratin- conditioner, du lader det virke og skyller håret grundigt, herefter påføres en særlig solcreme som ikke indeholder natriummchlorid. Meget nemt, men effektivt for at fastholde behandlingens positive effekter.

  

Nanokeratin Pricer

Nanokeratin - Express 1.250 kr 30 min
Nanokeratin - Intensive One STEP 1.750 kr 45 min
Nanokeratin - Soft Smoothing Service i kort hår 3.750 kr 120 min
Nanokeratin - Soft Smoothing Service i mellem hår 5.000 kr 3 timers

Nanokeratin - Soft Smoothing Service i langt hår

6.000 kr 4 timers
Nanokeratin - Complete Straightening Service 7.000 kr 5-6 timers

  


See publication in Instagram

Publication from Beauty Salon Gold Pantera (@beautysalongoldpantera)

BOOK ONLINE