Neovita Cosmetics

5825 |
Neovita Cosmetics

Neovita Cosmetics er professionelle skønhedsprodukter som virker og gør en forskel. Forskningsresultaterne er imponerende - produkterne til ansigt og krop er meget virkningsfulde og dybdegående. Produkterne er rene og naturlige og vores innovative konserveringsteknologi gør at ingen tilsætningsstoffer er tilsat. Neovita Cosmetics er unikke hudplejeprodukter som kun forhandles af professionelle og kompetente kosmetologer og sygeplejersker.

Neovita er den anden produktserie, som vi arbejder med på Beauty Salon Gold Pantera. Neovita er en helt ny dynamisk og innovativ hudplejeserie på markedet, og hele serien er baseret på de nyeste revolutionerende forskningsresultater indenfor virkestoffer og konserveringsteknologier. Neovita adskiller sig fra øvrige hudplejeprodukter, fordi alle produkter er helt fri for konserveringsmidler, såsom parabener og PEG-Emulgatorer. I brug over en længere periode kan konserveringsmidler have en negativ effekt på huden.

Serien er baseret på et 100% naturligt emulgationsgrundlag, som er kombineret med innovative virkestofsystemer, der nøje udsøges og testes, og som først bliver taget i brug efter effektive resultater er fremvist. Neovita seriens helt unikke indpakning, gør det muligt for os at tilbyde et produkt uden nogen som helst former for konservering. Alle Neovita produkterne er under sterile omgivelser, fyldt på lukkede beholdere hvor hverken UV-stråler, ilt eller bakterier kan trænge ind. På grund af den helt unikke indpakning præsenteres serien ikke - som man kender det fra andre produktserier - som creme eller lotion, men som en blød, gennemtrængende mousse , hvor virkestofferne er fordelt mikrofint. Indenfor Neovita serien kan vi tilbyde såvel professionelle produkter til behandling på klinikken - som produkter til hjemmebrug.

Special behandlinger med Neovita:

Luksus Lifting Power - ultimativ anti-aging (60 min) - 1.750 kr

Mærk, hvordan huden bliver fyldt med frisk energi og spændstighed. Huden beroliges og forfines, konturerne strammes intensivt, smårynker udglattes tydeligt og vedvarende. For et umiddelbart synligt og mærkbart forynget og strålende udseende.

Anti Stress Skin Energy - stryg hverdagen af Deres hud på 60 min - 2.750 kr

Nyd den oplivende massage og den afslappende intensivmaske, medens koncentraterne opliver huden. Stresset, træt og mat hud bliver synligt mere frisk.

For mænd "Business" - tank ny energi på 45 minutter - 1.750 kr

Forny huden med denne quick energizing behandling for hverdagens stress. Brug den afspændende massage som eliksir for ny kreativitet. Huden vil kvittere Dem med et strålende, attraktivt udseende.

 

GOLD Pantera SIGNATURE

(Ansigt, hals og decolleté – 1,5 timer)

Gold Pantera Signature er en lækker ansigtsbehandling til dig, som ønsker at se resultater.

Denne ansigtsbehandling henvender sig til dig, der gerne vil have lidt af det bedste. Under en Gold Pantera Signature får du en lille forsmag på nogle enkelte af de bedste og mest effektive produkter fra Neovita.

PapayaExfoliating Mask er en super skøn peelende maske, som blidt og effektivt exfolierer de døde hudceller fra overfladen samtidig med, at den renser huden mere dybdegående og åbner hudens porer, således at den efterfølgende dybderens gøres lettere. Derudover stimulerer Papaya Exfoliating Mask intensivt cellefornyelsen samt dannelsen af kollagen og elastin, således at huden styrkes og opstrammes.

Ansigtsbehandlingen tilpasses til din hudtype og din huds specifikke behov.

Gold Pantera indeholder:

 1. Dobbelt afrensning

 2. Hudanalyse

 3. Enzym Peeling

 4. Papaya Exfoliating Mask

 5. Evt. let dybderens (max 10 min.)

 6. Bindevævsstimulerende ansigtsmassage

 7. Infrarødt lys/infrarødt tæppe efter behov og årstid

 8. Ansigtsmaske tilpasset din huds specifikke behov

 9. Afsluttende cremer

     Behandlings pris 3.000 kr

 

Neovita Cosmetics produkter hos Beauty Salon Gold Pantera.

 • Anti Aging
 • Vitamin
 • Pharao`s Secret
 • Moisture & Argan
 • Pure Natural Care, Sensitive Skin
 • Neowhite
 • Effective Skin Care for Men
 • Gentle Natural Cleansing
 • Sebo-Balancing Care Uren Hud
 • Neovita SPA Serie


See publication in Instagram

Publication from Beauty Salon Gold Pantera (@beautysalongoldpantera)

BOOK ONLINE