GREEN PEEL® herbal peeling fra Dr. med. Christine Schrammek

4748 |
GREEN PEEL® herbal peeling fra Dr. med. Christine Schrammek

GREEN PEEL® herbal peeling fra Dr. med. Christine Schrammek


Urte-Dybde-Peeling giver tydelige og iøjnefaldende forbedringer af hudens udseende allerede efter få behandlinger med Green Peel. Green Peel er en planteblanding bestående af urter, alger, mineraler, enzymer og vitaminer, der masseres ind i huden af specialuddannede kosmetolog. Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette bevirker en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes iltforsyning og stofskifte. Nogle dage senere begynder huden at skalle og 5 dage senere gives efterbehandling. (Incl. i prisen). Behandling sker ved afrensning af huden, damp, dybderensning (hudorme og andre urenheder), dejlig massage med nærende og fugtgivende creme, en nærende og opstrammende maske, samt en nærende og fugtgivende maske lægges på huden, hvorpå man lægger en gaze, som holder på næringsstofferne fra maskerne, og så maskerne bedre optages af huden, der afsluttes med en nærende creme. Behandling af hænder, arme, balder, lår, ben, dekolleté samt delbehandlinger (overlæbe, ar, m.m.) Spørg om særpris i salonen.

Ny hud på 5 dage. uden brug af kniv, injektion eller kemiske syrebehandlinger.

En fantastisk effektiv urte-dybde peeling,uden kemiske ingredienser der fornyer huden, mildner rynker og ar, strammer op og afhjælper urenheder. Behandlingen til dig, der ønsker ekstraordinære resultater!

Green Peel® findes i disse tre varianter.

De giver alle synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper.

Green Peel® Classic – Renew your skin

Dette er den opprindelige Green Peel® og den dybeste af de tre udgaver. Den forbedrer og bekæmper ujævn, grov hud, tab af elastisitet, rynker, store porer, akne og ar. Stimulerer hudens cellefornyelse. Dette gør at huden fornyer og regenererer sig selv indefra.

BEMÆRK HUDEN MÅ IKKE UDSÆTTES FOR SOL EN MÅNED EFTER BEHANDLINGEN

Ny hud på 5 dage. Uden skadelige bivirkninger. Effektiv mod grov, storporet og uren hud. Mindsker ar, pigmenteringer og rynker. Stimulerer hudens cellefornyelse. Dette gør at huden fornyer og regenererer sig selv indefra.

Peelingen masseres ind i huden af Deres specialuddannede behandler. Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette bevirker en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes iltforsyning og stofskifte. Det bevirker at du får en let afskalning på hudoverfladen, som varer ved i nogle dage, oftest kraftigst på 3-4 dagen. Dette er dog kun vejledende. Derefter ses den underliggende hud som er renere, mere klar og med færre linier. Behandligen giver et effektivt og varigt resultat, så længe du sørger for at følge vores anvisninger.

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt varm og rød, som efter en solskoldning. Til efterbehandlingen 5-7 dage efter nyder du en afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Din hud vil nu føles så god som ny- blød, ren, mere jævn og ensartet.

Alt efter din hud tilstand, livstil, indsats mm anbefales flere gentagne behandlinger, dette for at opnå bedste resultat. Det er naturligvis meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til. Hudanalyse udføres ved 1 behandling.Anbefales IKKE til• Hudsygdomme• Allergisk og meget ømfindig hud• Tynd hud/Cortison hud• Åbne sår og dannelse af ny hud• Operationsar, der er under et år• Eksem og psoreasis i udbrud (men gerne mellem udbrud)• Botox- og Restylane-behandling, der er under 14 dage gamle• Roaccutan- og Tetracyklin-behandling


Kan mindske eller fjerne:

 • ar og uregelmæssigheder i huden
 • pigmentering og graviditetsskjolder
 • rynker og slap hud
 • linier og tørhed
 • akne og bumser generelt
 • grov hud
 • åbne porer

Hvilke hudtyper er Green Peel® velegnet til: (spørg hvis du er i tvivl)

 • grov, storporet og uren hud
 • moden og tør hud
 • sensitiv hud (da denne peeling er uden syre)
 • normal hud der trænger til et opfriskende kick.

Vigtig info: Det er vigtigt, at du holder dig fra solen min. 1 måned efter behandlingen, og altid beskytter din nye fine hud med høj solfaktor. Hvis du har pigmentforandringer skal du altid passe på solen, da du ellers vi få ny pigmentdannelse. Andre gode råd og den nødvendige vejledning gives under behandlingen.

Vedr. din planlægning af behandlingen: Nogle kan gå på job i de dage hvor huden skaller – andre ikke. TIP: Hvis du vil skalle i weekenden (vejledende!) så book tid på en onsdag til selve behandlingen og efterbehandling mandag eller tirsdag alt efter din kalender.

Individuel hudanalyse foretages ved 1. behandling.

90 min. Pris: 1795 kr - uden hjemmeplejeprodukter

90 min. Pris: 2.600 kr - med hjemmeplejeprodukter

inklusiv en 60 min. Efterbehandling på 5-7 dagen.


Green Peel® Classic – Renew your skin

Ansigt (samt Efterbehandling)1.795 kr.
Hals (samt Efterbehandling)1.295 kr.
Ryg (samt Efterbehandling)3.290 kr.
Ansigt og hals (samt Efterbehandling)2.795 kr.
Mave (samt Efterbehandling)3.490 kr.

Green Peel® Energy – Stimulate your skin:

Forbedrer generalt cirkulationen I huden og er effektiv til at mindske de første linier og mindre ar. De frie radikaler udrenses og den både forebygger og udglatter hyperpigmentering. Blødgøre og forbedre grov/tyk hud med let forstørrede porer.

Afhængig af din huds tilstand kan du opleve let til moderat rødme og muligvis en let snurrende fornemmelse. På grund af peelingens efffektive aktivering kan din hud I sjældne tilfælde komme til at skalle (som ved en solskoldning) over de næste dage.

De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys.

Varighed ca 75 minutter Pris: 1.199 kr.


Green Peel® Fresh UP

Den mildeste af de tre urtepeelinger bliver populært kaldt “Party Peel”. Årsagen er at huden får en så flot glød dagen efter behandlingen at du vil se blændende ud til fest. Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på rynker, pigmenteringer, store porer og akne. Denne peeling er også ideel som tilvænning til de dypere behandlinger.

Varighed ca 60 minutter Pris: 975 kr.


See publication in Instagram

Publication from Beauty Salon Gold Pantera (@beautysalongoldpantera)

BOOK ONLINE