Om Os

19668 |

Velkommen til Beauty Salon Gold Pantera!

Vi ser frem til at møde dig og til at vil gøre dine drømme om en ny stil og et nyt image til virkelighed. Vi arbejder kun med anerkendte produkter, så som Nanokeratin System, Shu Uemura Art of Hair, L`Oreal Professional, STRIORT, INOA Color, HairTalk, Neovita Cosmetics, Dr. Schrammek Green Peel® og LPG Endermologie®. Vi har alt, hvad du har behov for, hvis du ønsker dig et nyt og endnu smukkere udseende, eller hvis du blot trænger til at forkæle dig selv.

Vi tilbyder dameklip og herreklip i form af almindelig og thermo klip, hår extensions, hårbehandlinger, farvning, diamant peeling (microdermabrasion), GreenPeel® herbal peeling, LPG Lipomassage, ansigts- og krop massage og cellulite behandling. Med andre ord kan vi tilbyde en ny stil til dig og din krop helt uden brug af kirurgi. Vi er den eneste salon i Danmark der tilbyder Nanokeratin behandlinger, Botox for dit hår, thermo klip og LPG`s nyeste teknologi.

At drive en skønhedssalon er ikke nyt for vores ejer Irina De, ”Efter at have gennemført en universitetsgrad i økonomi og jura, studerede jeg styling og design på universitetet. Det gav mig en teknisk baggrund og viden til at arbejde på det højest mulige niveau. Jeg har afholdt masterclasses for andre fagfolk, undervisning på vores eget styling akademi infenfor alle områder af salonverden såsom styling, frisør, makeup, negle teknologi, etc. Jeg har fokus på fortsat udvikling, for både mit team og mig selv.” fortæller Irina De.

Mit arbejde i salonerne har omfattet omfattede udvikling af stilarter, frisurer og især Haut couture tøj. Jeg har afholdt shows har været i Hong Kong, London, Paris og mange andre steder. Mit arbejde har givet mig mange glæder og grandprix priser.” forklarer Irina De.

”Det har dog altid været arbejdet med den enkelte kunde, som har givet mig den største fornøjelse. Hver gang mine kunder ser resultatet af klipningen, styling, makeup og manicure og finde glæde i det, så føler jeg også en stor glæde. Jeg blev meget glad, da vi vandt L`Oreal Professionnel IT-LOOK 13/14 konkurrencen for bedste IT-LOOK Styling, den samme glæde som da vi blev nomineret til den Danish Beauty Award til årets skønhedsbehandling. Jeg var også stolt og meget glad, da vi vandt to priser i den danske del af konkurrencen - Gallery of Style "Øst møder vest" fra Shu Uemura Art of Hair (Japan), og vi har deltaget i den internationale konkurrence i Japan / Tokyo” konkluderer Irina De. Vi har deltaget i L´Oreal Professionnel "Color Change" og "Color Master" og vi har fået titlen "Color Master N1".

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en helt særlig oplevelse.

Velkommen i Beauty Salon Gold Pantera

Strandvejen 142

2900 Hellerup

Tlf. +45 21 74 55 10info

Makeover & hear extensions

nanokeratin

Nanokeratin System

info

Farve og reflekser


info

Dameklip og herreklip

info

Ansigtsbehandlinger

info

Kropsbehandlinger

info

Manicure og pedicure


info

Eyelash extensions

info

GREEN PEEL - herbal peeling

info

Voksbehandling

See publication in Instagram

Publication from Beauty Salon Gold Pantera (@beautysalongoldpantera)

RESERVERE ONLINE