GREEN PEEL herbal peeling fra Dr.med. Christine Schrammek

2898 |
GREEN PEEL herbal peeling fra Dr.med. Christine Schrammek

GREEN PEEL® herbal peeling fra Dr. med. Christine Schrammek


Urte-Dybde-Peeling giver tydelige og iøjenfaldende forbedringer af hudens udseende allerede efter få behandlinger. Green Peel er en planteblanding bestående af urter, alger, mineraler, enzymer og vitaminer, der masseres ind i huden af specialuddannede kosmetologer. Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette bevirker en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes iltforsyning og stofskifte. Nogle dage senere begynder huden at skalle af og 5 dage senere udføres en efterbehandling (incl. i prisen).

Behandlingen består af:

 •  Afrensning af huden
 •  Damp
 •  Dybderensning (hudorme og andre urenheder fjernes)
 •  En dejlig massage med nærende og fugtgivende creme
 •  En nærende og opstrammende maske, samt en nærende og fugtgivende maske der smøres på   huden, hvorpå man lægger en gaze, som holder på næringsstofferne fra maskerne, og så   maskerne, og som gør, at maskerne bedre optages af huden
 •   Afslutning med en nærende creme. 

Vi udfører behandlinger af ansigt, hænder, arme, balder, lår, ben, dekolleté samt delbehandlinger (overlæbe, ar, m.m.) Spørg om særpris i salonen.

Få ny hud på 5 dage uden brug af kirurgi, injektion eller kemiske syrebehandlinger.

En fantastisk effektiv urte-dybde-peeling,uden kemiske ingredienser der fornyer huden, mindsker- rynker og ar, strammer op og afhjælper urenheder. Behandlingen til dig, der ønsker ekstraordinære resultater!

Green Peel® findes i disse tre varianter, der alle giver synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper:

Green Peel® Classic – Renew your skin

Dette er den opprindelige Green Peel® behandling og den mest dybdegående af de tre varianter. Den forbedrer og bekæmper ujævn, grov hud, tab af elactisitet, rynker, store porer, akne og ar samt stimulerer hudens cellefornyelse. Dette gør at huden fornyer og regenererer sig selv indefra. Få ny hud på 5 dage uden skadelige bivirkninger.

BEMÆRK HUDEN MÅ IKKE UDSÆTTES FOR SOL EN MÅNED EFTER BEHANDLINGEN

Peelingen masseres ind i huden af Deres specialuddannede behandler. Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette bevirker en stærk blodgennemstrømning, og derved en forbedring af cellernes iltforsyning og stofskifte. Du vil efterfølgende opleve en let afskalning af hudoverfladen, som varer ved i nogle dage, (er oftest kraftigst på 3-4 dagen). Dette er dog kun vejledende. Efter afskalningen ses den underliggende hud, som er renere, mere klar og med færre linier. Behandligenen giver et effektivt og varigt resultat, så længe du sørger for at følge vores anvisninger. Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt varm og rød, som ved en solskoldning. Under efterbehandlingen (5-7 dage efter) nyder du en afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Din hud vil nu føles så god som ny- blød, ren, og mere jævn og ensartet.

Alt efter din huds tilstand, din livstil og din indsats i forhold til hudplejer anbefales flere gentagne behandlinger, for at opnå det bedste resultat. Det er naturligvis meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til. Hudanalyse udføres ved 1 behandling.

Anbefales IKKE til:

• Hudsygdomme

• Allergisk og meget ømfindig hud

• Tynd hud/Cortison hud

• Åbne sår og under dannelse af ny hud

• Operationsar, der er under et år gamle

• Eksem og psoreasis i udbrud (men gerne mellem udbrud)

• Botox- og Restylanebehandlinger, der er under 14 dage gamle

• Roaccutan- og Tetracyklin-behandling


Kan mindske eller fjerne:

 • Ar og uregelmæssigheder i huden
 • Pigmentering og graviditetsskjolder
 • Rynker og slap hud
 • Linier og tørhed
 • Akne og bumser generelt
 • Grov hud
 • Åbne porer

Hvilke hudtyper er Green Peel® velegnet til: (spørg hvis du er i tvivl)

 • Grov, storporet og uren hud
 • Moden og tør hud
 • Sensitiv hud (da denne peeling er uden syre)
 • Normal hud der trænger til et opfriskende kick.

Vigtig information!

Det er vigtigt, at du holder dig fra solen i min. 1 måned efter behandlingen, og altid beskytter din nye fine hud med en creme med høj solfaktor. Hvis du har pigmentforandringer skal du altid passe på solen, da du ellers kan risikere få ny pigmentdannelse. Andre gode råd og yderligere vejledning gives under behandlingen.

Planlægning af behandlingen: Nogle kan gå på job i de dage hvor huden skaller af – andre kan ikke. TIP: Hvis du vil have at huden skal skalle af i weekenden (vejledende!) så book tid på en onsdag til selve behandlingen og efterbehandling mandag eller tirsdag i ugen efter alt efter din kalender.

Individuel hudanalyse foretages ved 1. behandling.

90 min. - Pris: 1795 kr - uden hjemmeplejeprodukter

90 min. - Pris: 2.600 kr - med hjemmeplejeprodukter

inklusiv 60 min. efterbehandling 5-7 dage efter behandlingen.


Green Peel® Classic – Renew your skin

Ansigt (incl. efterbehandling) 1.795 kr.
Hals (incl. efterbehandling) 1.295 kr.
Ryg (incl. efterbehandling) 3.290 kr.
Ansigt og hals (incl. efterbehandling) 2.795 kr.
Mave (incl. efterbehandling) 3.490 kr.

Green Peel® Energy – Stimulate your skin:

Behandlingen forbedrer cirkulationen i huden og er effektiv til at mindske de første linier og mindre ar. Den både forebygger og udglatter hyperpigmentering og de frie radikaler udrenses. Grov/tyk hud med let forstørrede porer blødgøres og forbedres.

Afhængig af din huds tilstand kan du opleve let til moderat rødmen og en let snurrende fornemmelse i det behandlede område. På grund af peelingens effektive aktivering vil din hud komme til at skalle (som ved en solskoldning) over de næste dage.

De første 4 uger efter behandlingen bør du undgå direkte sollys.

Varighed ca. 75 minutter - Pris: 1.199 kr.


Green Peel® Fresh UP

Den mildeste af de tre urtepeelinger bliver populært kaldt “Party Peel”. Årsagen til dette er, at huden får en så flot glød dagen efter behandlingen at du vil se blændende ud til en fest. Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på rynker, pigmenteringer, store porer og akne. Denne peeling er også ideel som tilvænning til de dybere behandlinger.

Varighed ca. 60 minutter - Pris: 975 kr.


See publication in Instagram

Publication from Beauty Salon Gold Pantera (@beautysalongoldpantera)

RESERVERE ONLINE