LPG - Lipomassage by Endermologie

13498 |
LPG - Lipomassage by Endermologie

Vi er den første og eneste salon i Danmark med den nyeste LPG Integral maskine!

Drømmer du om en slank og fast krop, et yngre ansigt og et større velvære

Du kan blive endnu smukkere og slankere på en sund og helt naturlig måde – og helt uden kirurgi

Endermologiebehandlinger hjælper både på kosmetiske problemer, såvel som fysiske problemer i kroppen. Den stimulerer huden og former kroppen. Derved forynger den udseendet, fjerner uønskede fedtdepoter, knuser ophobede affaldsstoffer (cellulite) og opstrammer huden med sin avancerede lipomassage teknologi.

Behandlingen sammensættes helt individuelt – specielt til dig og dine behov, og kan afhjælpe problemer som f.eks. appelsinhud, strækmærker, ar, løs hud, rynker, muskelsmerter, ophobning af vand, uønskede fedtdepoter og affaldsstoffer i kroppen.


Hvad er LPG/Endermologie/Lipomassage

Endermologie/Lipomassage er navnet på selve behandlingen, der reducerer cellulite/appelsinhud og besværlige fedtdepoter ved f.eks. talje (håndtag), hofter (ridebukselår) og mave. Slap hud eller strækmærker, som kan være opstået efter overvægt, eller graviditet, kan effektivt behandles, så man tydeligt ser og mærker en forandring i både hud og væv.
LPG er en unik patenteret behandlingsmetode, som bygger på de samme grundprincipper som bindevævsmassage og lymfedrænage.

Behandlingen foregår med maskinen LPG Integral som er opfundet i Frankrig til hospitalsbrug for 26 år siden og er den eneste af denne slags behandlingsformer der er anerkendt af den Amerikanske myndighed-, FDA. Maskinens avancerede behandlingshoved danner en hudfold ved hjælp af et vakuum. Dette vakuum virker stimulerende på over- og underhudens bindevæv, og er derfor med til at aktivere og stramme huden op. Behandlingen, som kombineres med rullernes foldning og udglatning af huden samt de rytmiske bevægelser, ændrer vævets tæthed og forbedrer forbrændingen i cellerne.

Bindevævets moderceller og fibroblasceller aktiveres-. Dette bevirker en forbedret produktion af collagen og elastin, som har indvirkning på nydannelse af huden og som virker vævsforyngrende. Behandlingen får fedtcellerne til at komme i lipolyse, hvilket bevirker, at de afgiver oplageret energi fra cellerne. På den måde mindskes fedtcellerne i omfang og krymper.
Ovennævnte vil have effekt overalt på de behandlede områder.

Dog skal det bemærkes, at endermologie® – lipomassage® ikke kan stå alene ved kraftig overvægt. Her anbefales det at kombinere med kostomlægning og motion, idet der ikke tale om en egentlig slankebehandling, men derimod en vævsreducerende behandling.


Endermologie er en synlig og målbar teknik, som bl.a. giver mulighed for at:

 • Forme/omforme kroppens volume ved opstramning af huden.
 • Behandle cellulite (appelsinhud) ved at aktivere overhud underhud og underhud samt bindevæv.
 • Øge blodgennemstrømningen og derved opnå fjernelse af toksiner,  stimulering af celledelingen og en mere ensartet hudtone.
 • Forøge/aktivere lypolysen ned igennem de forskellige fedtniveauer.
 • Øge effektiviteten i vævet/huden ved fjernelse, aktivering og nedbrydning af kroppens affaldsstoffer.

Behandlingen er helt ufarlig og er god for helbredet.

LPG behandlinger giver forøget velvære, helbred og sundhed – til både mænd og kvinder i alle aldre!


Kropsbehandling

Vores kroppe udsættes for meget. Nogle af de forureninger vores hud og krop bliver udsat for, kan f.eks. være medicin, usund kost, sol, tobak og sidst, men ikke mindst, udsving i vægten.

Mange kvinder er udsat for cellulite (appelsinhud) og mange mænd og kvinder lider af ophobning af affaldsstoffer, væske og fedt i kroppen, men det er der nu endelig en mulighed for effektivt at bekæmpe ved hjælp af endermologie. Ved at øge blodcirkulationen og blodtilførslen effektivt til kroppens celler, øges fedtforbrændingen, så affaldsstoffer samt overflødig væske føres ud af kroppen på en naturlig facon.

Hvis man har været igennem en operation, kan teknikken også her være effektiv til udjævning i det omkringliggende væv, dette fører normalt til mindre hævelse, mindre smerte og hurtigere heling og genopbygning.

Behandlingerne er ikke altid helt smertefri. Specielt kan der, de første par gange, være en ømhed i de områder, hvor man f.eks. er specielt ramt af affaldsstoffer mv. og hvor huden er tynd og sart – men behandlingerne bliver mere og mere behagelig fra gang til gang, efterhånden som vi arbejder os ned igennem de forskellige lag af ophobninger, som jo desværre har opbygget sig igennem årene. Efter et par enkelte behandlinger, vil man opleve et forbedret velvære, øget energiniveau og en sundere krop.

LPG/Endermologie giver effektive resultater uden kirurgiske indgreb.


LPG kan hjælpe på følgende områder uden store livsstilsændringer:

 • Slankebehandling – reducering af affaldsstoffer
 • Appelsinhud / Cellulitebehandling
 • Løs/slap hud
 • Før- og efter fedtsugning
 • Sportsskadebehandling
 • Massage
 • Arvæv
 • Fibromyalgi
 • Lymfedrænage og væskeophobninger i kroppen (hormonelt)
 • Give større velvære og mere energi

 

LPG er den eneste behandling der præcist kan forme, ændre og arbejde med de fedtdepoter, som er resistente overfor diverse slankekure og træning.

 


 

Enkelt

10-turs kort

20-turs kort

Tid

Lipomassage by Endermologie

800 kr.

7.400 kr.

14.400 kr.

30 min

Klassisk behandling

Android Lipomassage

Gynoid Lipomassage

Lipomassage total behandling

LPG Cellulitis fjernelse

LPG Cellulitis dræning

LPG Opstramning og konturskabende

LPG Endermo-dræning

       

SPA krops behandling

1.000 kr.

9.000 kr.

17.000 kr.

45 min

Lipomassage ekspert

Cellulitis udglattende ekspert

Lipo skulpturering ekspert

LPG eksklusiv - luksus

       

Arm - slankende

300 kr.

2.700 kr.

5.100 kr.

10 min

SPA ansigts behandling

400 kr.

3.600 kr.

6.800 kr.

15 min

Glowing Complexion Lift

Collagen aktiv opstramning

LPG Anti-rynke

Slankende ansigts løft

Cellular Regeneration Lift

       

Sport

1.200 kr.

10.800 kr.

20.400 kr.

50 min

Opvarmning afslapning

       

Health

600 kr.

5.400 kr.

9.800 kr.

20 min

Betændelse

Fibrosis

Oedema

Vene insufficiens

Smerte

Muskel spændinger

Trætte ben

Vand i kroppen

Lymphoedema

       

Personlig evaluering LPG Scan – her kan du se dine personlige muligheder – vi scanner dig og taler om hvad vi kan gøre for dig. 30 min - 400 Kr


See publication in Instagram

Publication from Beauty Salon Gold Pantera (@beautysalongoldpantera)

RESERVERE ONLINE